Barion-Pixel
O-PLANET
0

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

Átvételi módok

Személyes átvétel irodánkban:

  • Megrendelésedet díjmentesen átveheted, és fel is próbálhatod budaörsi irodánkban. Amennyiben nem tetszik a kiválasztott termék, szívesen segítünk megtalálni a megfelelő terméket. Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon vagy e-mailben. Rugalmas időpontokban állunk rendelkezésedre.

FONTOS! Amennyiben szeretnél inkább személyesen válogatni, úgy nem szükséges külön rendelést leadni, csak vedd fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk egy időpontot.

 

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal:

  • A webáruházban megrendelt termékeket az GLS futárszolgálat szállítja házhoz, álltalában 1-2 munkanapon belül. A hétköznap 12 óráig leadott rendelések még aznap feldolgozásra kerülnek, így azt várhatóan 24-48 órán belül már kézhez is kapod. A házhozszállítás díja 1600 - 2000 Ft között.

 

Csomagátvétel GLS csomagponton:

  • Amennyiben nincs lehetőséged személyes átvételre, vagy nem tudsz olyan címet megadni, ahol valaki munkaidőben tudná fogadni a futárt, úgy lehetőséged van az ország több mint 1000 GLS csomagpontján a megrendelt csomag átvételére.  A szállítás díja 1400 - 1800 Ft között.

 

Személyes átvétel irodánkban

ingyenes

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal 14.990 Ft végösszegig

2000 Ft

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal 14.990 Ft végösszeg felett

1600 Ft

Csomagátvétel GLS csomagponton 14.990 Ft végösszegig

1800 Ft

Csomagátvétel GLS csomagponton 14.990 Ft végösszeg felett

1400 Ft

Utánvét díja

+ 400 Ft

 

Fizetési módok

Készpénzes fizetés

  • Személyes átvétel esetén megrendelésedet kizárólag készpénzzel egyenlítheted ki.

 

Utánvétes fizetés

  • Házhozszállítás és csomagponton történő átvétel esetén szintén fizethetsz készpénzzel, de leggyakrabban a futároknál és az átvételi pontokon is adott a bankkártyás fizetés lehetősége. Az utánvétes fizetés díja 400 Ft.

 

Bankkártyás fizetés

  • A webáruházban leadott rendelésed ellenértékét bankkártyával azonnal kiegyenlítheted pénzügyi partnerünk, a Barion Payment Zrt. biztonságos rendszerén keresztül. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád adatait, valamint egy működő e-mail címet. Elfogadott bankkártya típusok: Mastercard, Maestro, Visa, Electron, American Express

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

Fizetés banki átutalással

  • Amennyiben banki átutalással szeretnél fizetni, a megrendelést követően e-mailben küldjük az utaláshoz szükséges adatokat. Az összeg beékezését követően teljesítjük a megrendelést.

 

 


Miért válassz minket?
Miért válassz minket?
Webáruházunkkal a legmagasabb színvonalat képviseljük, mindemellett a legtöbbet nyújtjuk vásárlóinak. Hogy pontosan mivel tudunk többet?